Νέα χαρακτηριστικά στο ανανεωμένο ScadaPro 2017

GR_CON7-1

 

Τον Μάϊο τρέχοντος έτους ,  η ACE-Hellas ανακοίνωσε  το ολοκληρωμένο πακέττο SCADA Pro 17, την νέα έκδοση του κορυφαίου προγράμματος στατικής και δυναμικής ανάλυσης και σχεδιασμού των κατασκευών. Διαθέτει όλους τους κανονισμούς που ισχύουν στην Ελλάδα καθώς και τους αντίστοιχους Ευρωκώδικες. Προσφέρεται σε πέντε γλώσσες (Ελληνικά, Αγγλικά, Ιταλικά, Γερμανικά, Πολωνικά), περιλαμβάνει τα εθνικά προσαρτήματα Ελλάδας, Ιταλίας, Αυστρίας, Γερμανίας, Κύπρου και Πολωνίας καθώς και τους Αραβικούς κανονισμούς (SBC) που αφορούν στα φορτία και στο σχεδιασμό κτηρίων από σκυρόδεμα, χάλυβα και φέρουσα τοιχοποιία.

Το Scada Pro, γνωστό για την ευχρηστία και το σύγχρονο περιβάλλον εργασίας του, εξασφαλίζει μέσα από απλές εντολές και διαδικασίες την ταχύτατη εισαγωγή, ανάλυση και σχεδιασμό ακόμα και τον πιο σύνθετων και περίπλοκων έργων.

Το νέο SCADA Pro 17 είναι αποτέλεσμα πολύχρονης μελέτης και έρευνας αποτελώντας ένα πανίσχυρο λογισμικό για τη στατική, δυναμική, γραμμική και μη-γραμμική ανάλυση των κατασκευών που έρχεται να αλλάξει ριζικά τα δεδομένα στο σχεδιασμό κατασκευών, όχι μόνον σε εθνικό αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι μελετητές έχουν την ευκαιρία να το αποκτήσουν εντελώς δωρεάν για 60 μέρες από την ιστοσελίδα του προϊόντος www.scadapro.com και να επωφεληθούν όχι μόνον από τις καινοτόμες, πρωτοποριακές λύσεις αλλά και από τις νέες, βελτιωμένες δυνατότητες που παρέχει.

Επιπλέον, θα γνωρίσουν την πρώτη προηγμένη υπολογιστική πλατφόρμα γενικής βελτιστοποίησης κατασκευών ρεαλιστικής κλίμακας στον κόσμο, το SCADA Pro OCP που ενσωματώνεται πλέον στο πρόγραμμα. Κύριος στόχος ανάπτυξης του SCADA Pro OCP είναι η ελαχιστοποίηση του κόστους κατασκευής και υλικών, με ταυτόχρονη εξασφάλιση της εφαρμογής των κανονισμών, της απαιτούμενης αξιοπιστίας, της ποιότητας και της ασφάλειας του δομικού συστήματος.

Μερικά από τα χαρακτηριστικά του εν λόγω προηγμένου εργαλείου SCADA Pro OCP  είναι: το προηγμένο και εύκολο στην χρήση περιβάλλον εργασίας, η δυνατότητα επιλογής πολλαπλών κριτηρίων που σχετίζονται με το κόστος κατασκευής, η επίτευξη της βέλτιστης λύσης επιλέγοντας από λίστα ντετερμινιστικών και πιθανοτικών αλγορίθμων αριθμητικής βελτιστοποίησης, και οι πολλαπλές επιλογές για τον καθορισμό του εύρους των μεταβλητών σχεδιασμού με την ομαδοποίησή τους, είτε σε επίπεδο διατομής είτε σε επίπεδο δομικού στοιχείου.

GR_CON7-1

Μία νέα ακόμα λειτουργία της έκδοσης SCADA Pro 17 είναι το πρόσθετο Flat Slab που αφορά στην ανάλυση και διαστασιολόγηση των επίπεδων πλακών με αυτόματο υπολογισμό των λωρίδων φόρτισης και τους αντίστοιχους ελέγχους, τον υπολογισμό και έλεγχο σε διάτρηση, τη γραφική απεικόνιση της διάταξης του οπλισμού και τα λεπτομερή σχέδια.

Διαβάστε  εδώ το δελτίο τύπου .

Ενημερωθείτε εδώ για τα modules του προγράμματος .

Κατεβάστε από εδώ το πρόγραμμα .

Διαβάστε ή κατεβάστε από εδώ τα εγχειρίδια χρήσης .

Παρακολουθείστε εδώ εκπαιδευτικά video από το πρόγραμμα.

 

Advertisements
This entry was posted in στατικά προγράμματα, Scada Pro 2017. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s